Filtros : "Asai, Tatsuo" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Plant Foods for Human Nutrition. Unidade: FMVZ

    Subjects: IMUNOGLOBULINAS, PLANTAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HARA, Masakazu et al. Variation in amylase activities in radish (Raphanus sativus) cultivars. Plant Foods for Human Nutrition, v. 64, n. 3, p. 188-192, 2009Tradução . . Disponível em: http://www.springerlink.com.w10077.dotlib.com.br/content/k1444172kl32w6n2/fulltext.pdf. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Hara, M., Ito, F. H., Asai, T., & Kuboi, T. (2009). Variation in amylase activities in radish (Raphanus sativus) cultivars. Plant Foods for Human Nutrition, 64( 3), 188-192. Recuperado de http://www.springerlink.com.w10077.dotlib.com.br/content/k1444172kl32w6n2/fulltext.pdf
    • NLM

      Hara M, Ito FH, Asai T, Kuboi T. Variation in amylase activities in radish (Raphanus sativus) cultivars [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2009 ; 64( 3): 188-192.[citado 2024 maio 02 ] Available from: http://www.springerlink.com.w10077.dotlib.com.br/content/k1444172kl32w6n2/fulltext.pdf
    • Vancouver

      Hara M, Ito FH, Asai T, Kuboi T. Variation in amylase activities in radish (Raphanus sativus) cultivars [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2009 ; 64( 3): 188-192.[citado 2024 maio 02 ] Available from: http://www.springerlink.com.w10077.dotlib.com.br/content/k1444172kl32w6n2/fulltext.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024